Priser:

Tilslutning

Tilslutningsafgift i etablerede områder

995,00 kr

Tilslutningsafgift i ikke etablerede områder                       Spørg hos foreningen

Prisen er excl. gravearbejde på egen grund

Bemærk
venligst at der i mange nyere udstykninger er betalt tilslutningsafgift
via byggemodningen af parcelhusgrunden eller lejligheden.
For yderligere oplysninger kontakt antenneforeningen.

TV-Programpakker:

Grundpakke:
Pakkepris pr. måned 2020:                                                       190,00 kr.

Mellempakken og Mellempakken "Bland Selv"
Grundpakken + 10 valgfrie TV-kanaler
Pakkepris pr. måned 2020:                                                       398,00 kr.

Fuldpakken og Fuldpakken "Bland Selv"
Grundpakken + 36 valgfrie TV-Kanaler
Pakkepris pr. måned 2020:                                                        529,00 kr.

Alle priser er incl.  moms

Øvrige ydelser

Skifte til en anden TV-Pakke eller til Bredbånd uden TV-Pakke                                                   475,00 kr.
Frakoblingsgebyr 475,00 kr
Genåbning af tilslutning 475,00 kr.
Rykker gebyr:  1. Rykker  50,00 kr
Rykker gebyr:  2. Rykker  50,00 kr.

Alle priser er incl. moms

Årligt kontingent til Støvring Antenneforening er indeholdt i pakkepriserne:                                656,25 kr.

Bredbånd Only (Uden TV-Pakke).
Beløb til driftstekniske udgifter pr. måned:                                                                               54,70 kr.

Der opkræves følgende indbetalingsgebyrer:
-  Betaler du via Betalingsservice vil gebyret udgøre kr. 9,75 kr. inkl. moms pr. betaling
-  Modtager du papirfaktura eller indbetalingskort via netbank vil gebyret lyde på kr. 39,00 inkl. moms pr. betaling

Du kan tilmelde din betaling til betalingsservice via "Selvbetjening" øverst på siden.

Bredbånd
Se priser og hastigheder HER
Indtast postnummer 9530
Scroll videre ned på siden og indtast den ønskede adresse.

Vedrørende PBS Betaling skal du oplyse følgende:
PBS kreditor nr: 3613429
Debitor gruppe: 00001